Tridnevni brezplačni interaktivni treningi za premagovanje izgorelosti

MOJE ŽIVLJENJE NI LE SLUŽBA

Spoznajte 5 ključnih korakov, s katerimi se lahko izognete izgorelosti, se končno rešite stalne utrujenosti in pridobite energijo, ki vam bo pomagala vzpostaviti ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Z novimi strategijami boste še korak bližje temu, da zaživite polnejše življenje, si povrnete energijo, se rešite napetosti in zadihate s polnimi pljuči.

Prijavi se tukaj

Mesta so omejena, zato rezerviraj ZDAJ.

Pričnemo 16. 9. ob 18.00 uri.

Rezervirajte si tudi datuma: 23. 9. in 26. 9. 2022 ob 18.00 uri.

 

Ali imate občutek, da se vaše življenje vrti le okoli obveznosti, ki so povezane z delom? Se počutite v primežu zahtev in pričakovanj nadrejenih na eni in na sodelavcev drugi strani?

Se kot samostojni podjetnik vsakodnevno borite in preračunavate svoje stroške in prihodke, ste pod nenehnim stresom in se sprašujete, ali se boste finančno prebili skozi mesec? Ali bo dovolj denarja za plače zaposlenih? Ste zaradi tega stalno napeti in v delo vpeti 24/7?

Ali se vaš delovnik po 8 urah v službi nadaljuje v domačem okolju in tudi doma premlevate službene dogodke, se pripravljate za naslednji delovni dan, ob tem pa vam življenje polzi iz rok?

Ste zaradi tega nejevoljni, nezadovoljni, razdražljivi, izčrpani in bi ob vprašanju »Kako si?« najraje na ves glas zabrusili:

 

»Brigaj se zase, kaj mi težiš, v redu sem!«

V resnici pa čutite, da ne bi mogli biti dlje od dobrega počutja?

 

Če vaše slabo počutje spremljajo telesni simptomi: tenzijski glavobol, bolečine v želodcu, izpuščaji na koži, stalno bolehanje, megla v glavi, pritisk v očeh, bolečina v prsnem košu …

Če občutite nemir, ste razdražljivi in utrujeni, brez volje, popolnoma brez energije, morda celo tesnobni in doživljate paninčne napade …

Če kljub razdajanju in dokazovanju na vseh ravneh vašega življenja še vedno občutite, da niste dovolj dobri, sposobni, priljubljeni, opaženi …

Če ob vsem tem lahko prikimate in si rečete, da STE TO VI, DA SE TO DOGAJA VAM

Potem so tridnevni brezplačni treningi

MOJE ŽIVLJENJE NI SAMO SLUŽBA

prava priložnost za vas.

Na treningih boste spoznali:

– glavne vedenjske odzive in vzorce, ki vodijo v izgorelost;

– majhne spremembe, ki jih lahko vpeljete v svoje življenje že danes, da se zaščitite pred izgorelostjo;

– kako vzpostaviti ravnovesje med službo in ostalimi vlogami, ki jih imate v življenju;

– kako poskrbeti zase, da boste imeti energijo za stvari, ki so vam poleg službe prav tako pomembne;

– tehnike, s katerimi si lahko pomagate.

 

Ne glede na vse, kar ste o izgorelosti že slišali ali prebrali …

BISTVO NI V UTRUJENOSTI IN IZČRPANOSTI, BISTVO JE V TEM, DA STE IZGUBILI SAMEGA SEBE, V OBČUTKU, DA NIKOLI NISTE DOVOLJ DOBRI.

Želim vam povrniti ravno občutek vrednosti, stika s samim seboj.

Dobrodošli v mojo družbo v varnem virtualnem prostoru. Tam se srečujemo ljudje s podobnimi življenjskimi izzivi in skupaj ustvarjamo konkretne strategije, kako se soočiti z njimi.

Ne zamudite te priložnosti

Mesta za tokratne brezplačne treninge so omejena, zato se prijavite ZDAJ Z IZPOLNITVIJO SPODNJEGA OBRAZCA.

P. S. Uspešno se boste prijavili, ko boste na elektronski naslov, ki ste ga navedli v obrazcu, prejeli potrditveno sporočilo. Če obvestila ne dobite, preverite tudi nabiralnika za neželeno pošto in promocije.

 

Veselim se, da se kmalu vidimo.
Do takrat vas lepo pozdravljam in vam želim krasen dan.