Program Izstopi iz izgorelosti

Življenje ti je bilo dano, da ga živiš v skladu s seboj in ne, da ga životariš. Dano ti je bilo, da ga živiš po svojih pravilih in se samouresničuješ. In kot tako je življenje lahkotno. Se sprašuješ, zakaj ne čutiš tudi sam?

Verjetno si na neki točki življenja malo “pozabil” nase in zato je najpomembnejši korak, ki ga moraš narediti, najti stik s seboj in spoznati sebe. Če se ne poznaš, če ne znaš postaviti mej, izraziti svojega mnenja, reči ne, potem najverjetneje ugajaš in verjetno krmilo tvojega življenja v rokah držijo drugi. Ob tem pa ti le nemočno opazuješ kaj se dogaja in čutiš veliko nezadovoljstva, tesnobe, utrujenosti. Še več, rutinsko se prilagajaš, prikimavaš in se strinjaš tudi, ko v sebi čutiš drugače. Strinjaš se samo zato, da je mir, da ne pride do sporov in da bi te imeli drugi radi. Tako sprejemaš odločitve, ki niso v skladu s teboj.

Stres v tebi pa se nalaga. Poleg napornega delovnika, prežetega z odgovornostjo, stresom ter poklicnimi izzivi, se v zasebnem življenju soočen še z zahtevami partnerskega odnosa, družinskega življenja in dobrih socialnih odnosov, zaradi česar ti zmanjkuje časa, volje in energije zate in za tvoje hobije.

Če se ne boš ustavil, začutil sebe in začel živeti v skladu s seboj in svojimi potrebami, te bo, če te že ni – ustavilo telo. Posledice se bodo torej pokazale na tvojem zdravju. Pojavile se bodo psihosomatska obolenja in/ali druga bolezenska stanja.

 • vzpostaviti ravnovesje med delom in zasebnim življenjem;
 • vzpostaviti strukturo, ki te bo podpirala;
 • naučil se boš lahko prepoznavati in obvladovati stres;
 • spoznal boš tehnike, ki ti lahko pomagajo pri soočanju s stresom;
 • naučil se boš lahko prepoznavati svoja čustva in njihov pomen;
 • naučil se boš lahko, kako reči NE brez slabe vesti;
 • naučil se boš lahko, kako postaviti mejo;
 • naučil se boš lahko, prepoznati lastne potrebe in postaviti prioritete v svojem življenju;
 • prepoznati katere stvari v življenju ti ne služijo več in jih boš lahko zamenjal za tiste, ki te bodo bolj podpirale in ti služile (sprememba vzorcev, načina funkcioniranja, odzivanja ipd.)
 • spoznati, da življenje ni le garanje, ampak je lahko čudovita pustolovščina;
 • najti svoje poslanstvo in notranjo moč;
 • poiskati načine, da začneš v življenju uživati in delati stvari, ki te navdihujejo;
 • spoznati, da postaviti sebe na prvo mesto ni sebično, ampak zdravo dejanje.

 • 5 strukturiranih modulov, ki ti bodo pomagali, do zgoraj naštetih sprememb
 • 100% podpora iz moje strani
 • 6 individualno srečanje z menoj – individualna terapevtska ura
 • podpora zaprte FB skupine (v kateri so le člani)
 • zaključno srečanje v živo

Kako ti telo sporoča, da nisi na pravi poti?

Si se prepoznal v zgornjem opisu?

Naj ti zaupam, da si se znašel na pravem mestu ob pravem času. Pred teboj je priložnost, da se naučiš delovati drugače, kar bo zavarovalo tvoje zdravje in ti omogočilo, da boš zaživel življenje v skladu s seboj. 

Ja, to je mogoče. Te zanima, kako?

Najprej se moraš odločiti, da boš prekinil s starimi vzorci obnašanja. Nato moraš biti pripravljen investirati vase, zavihati rokave in stopiti v akcijo. Kako to vem?

Ker sem tudi sama doživela to izkušnjo. V preteklosti sem bila ujetnica zgoraj opisanih vzorcev in vedenj. Tudi jaz sem se soočila z izgorelostjo. Zato te popolnoma razumem kako se počutiš in kaj vse ti v tem trenutku roji po glavi. Prav tako vem, da ničesar ne bo mogoče spremeniti, dokler ne prepoznaš in začutiš tistega  AHA momenta, da ne želiš več takšnega življenja. Zelo dobro poznam tudi občutek in strah priznati sebe, da si izgorel, saj verjetno to doživljaš kot poraz. Tudi sama sem sprava tako doživljala to izkušnjo. A danes, ko sem uspela premagovanja izkušnjo izgorelosti in narediti ključne korake, želim tebi predati isto znanje in na ta način olajšati tvojo dolgo pot do spremembe in zdravega odnosa do sebe. 

Danes vem, da to ni bil poraz ampak velika izkušnja za katero sem hvaležna in katera mi je pomagala, da sem obrnila svoje življenje v pravo smer. In to želim tudi tebi. Želim ti, da najdeš svojo pravo pot, kjer se boš iz dneva v dan izpopolnjeval, uresničeval in bil zadovoljen.

In to je razlog, da je nastal :

3-mesečni transformativni spletni terapevtski program “Izstopi iz izgorelosti”

Program ti bo pomagal:

Obljubljam ti, da po zaključku programa ne boš več isti, kajti nova spoznanja, nove prioritete, novi pogledi in predvsem nove izkušnje bodo v tvoje življenje prinesli veliko sprememb. In verjamem, da boš po koncu programa nov tudi sam.

1.

Prvi korak, ki ga moraš na tej poti preobrazbe narediti je, da se odločiš in si rečeš: "DA, ŽELIM SPREMEMBO".

2.

Ali si želiš v svojem življenju živeti sebe ali ti je dovolj, da življenje le preživljaš?

3.

Ali želiš prepoznati, katere stvari te podpirajo in se naučiti energijo in fokus usmerjati v zate pravo smer?

4.

Ali se želiš naučiti reči NE, brez slabe vesti, ko čutiš, da je prav, da rečeš ne?

5.

Ali želiš živeti svoje poslanstvo in sebe?

Prednosti spletnega programa:

Kaj v programu izstopi iz izgorelosti prejmeš in kako bo vse skupaj izgledalo?

Kakšna je tvoja invensticija?

Tvoja investicija

2370
 • Možnost plačila na obroke
 • Mesta v programu so omejena, zato s prijavo ne čakaj predolgo.

Zakaj se ti izplača investirati?

Ker si vreden/a.

In ker je edini odnos, v katerem si celo življenje, odnos, ki ga imaš s seboj.

In ta odnos je vreden naložbe, saj je ta odnos temelj za vse ostale odnose.

Verjamem, da je pravi čas, da ta odnos v življenju postaviš na prvo mesto.

Garancija

Za svojim dela in programom stojim 100%. In zato ti tudi dajem 100 % garancijo na zadovoljstvo: če v 14 dneh od pričetka tečaja ugotoviš, da le-ta ni zate, ti kupnino vrnem brez vprašanj.

Dajem ti tudi 100 % garancijo za uspeh, če boš upošteval in sledil korakom, ki te v programu čakajo.

Ko boš program predelal, se boš naučil prepoznati svoje potrebe in čustva ter poskrbeti zase na način, da boš v odnosih zmogel postaviti meje in brez slabe vesti reči ne. Prišel boš do želene energije, volje in boljšega počutja, hkrati pa boš v življenju začel delati stvari, ki so zate primerne in podpirajo tvoje dobro počutje. Našel boš svoj recept, kako živeti življenje na način, da boš nanj ponosen.

Po zaključku programa boš z lahkoto rekle ne, brez slabe vesti. Prav tako bo ugajanje drugim zate preteklost, saj boš znal in zmogel prepoznati svoje potrebe in boš sledil sebi.
Tako se boš tudi uresničeval in zadovoljstvo, bo tu.

Preveri kakšne rezultate je program prinesel strankam, ki so sledile korakom, ki jih učim znotraj programa

Pred začetkom programa me je bilo strah, vedela sem, da me čaka veliko dela, veliko minut ko bom morala biti sama s seboj in se soočit s stvarmi katerih si nisem želela priznati. Kljub vsemu sem se pogumno odločila, da  poizkusim. 
Program je bil zasnovan lahkotno in enostavno. V vsakem sklopu je bil video, ki me je spodbudil, da sem s pogumom reševala naloge in vprašanja, ki so sledila. Kmalu sem ugotovila, da ni tako enostavno se pogledati v ogledalo in si teči *Rada se imam*, marsikatero vprašanje pa me je prizemljilo saj je bil odgovor na njega iskren vendar boleč.

Z vsakim sklopom je bilo lažje. Moduli so me lepo vodili do nekaterih *AHA* momentov oz. do odgovorov katere sem nesmiselno iskala celo življenje.

Naučila sem se postaviti meje  na vseh področjih in sebe postaviti na prvo mesto, kar pa je rešilo celo moj zakon.  Vedno sem imela občutek varnosti saj je bila Romana vedno na voljo pripravljena poslušati in pomagati kar mi je ogromno pomenilo. V veliko pomoč je bila tudi zaprta skupina v kateri smo se člani povezali med seboj, si delili zgodbe, mnenja se med seboj poslušali in si stali ob strani. Ko začutiš to energijo, ko si povezan z ljudmi, ki dejansko razumejo tvojo bolečino je vse toliko lažje. Program bi resnično priporočala vsem ki si iskreno želijo spoznati sebe in svoje meje (Karmen).

V programu so bile odlične iztočnice, kot so vaje čuječega dihanja, hvaležnosti, vaje za refleksijo ter varen kraj. Pa tudi moduli so zelo smiselno sestavljeni. Od notranjega kompasa, do prepoznavanja čustev, do razumevanja sebe in kasneje samo piljenje, ponotranjenega znanja in občutkov.

Zase bi rekla, da je moje življenje precej drugače izgledalo pred pol leta in sedaj. Lahko rečem, da sem zadovoljna s seboj na tej točki, kje se nahajam. Izboljšala sem precej odnos s samo seboj, kar mi je najpomembneje. Lahko rečem ne stvarem, za katere vem, da jih ne čutim in ne želim opravljat. Precej mi je v opomnik kaj si želim in kaj bi naj ”morala” početi. Zelo pomembno mi je, da sem hvaležna vsakdanjim korakov, ki jih počnem naprej. Lažje diham, dosti manj anksioznosti čutim, saj se prvič v življenju slišim in počnem stvari zame in veliko manj za druge. Uspela sem sharmonizirati veliko stvari, samozavestenje se odločam in izražam svoja čutenja.
Romana je taka skrbna oseba, ki te skozi proces nenehno opominja, da je skupaj s teboj na tej poti, ti pokaže, da se lahko obrneš na njo, bilo kdaj. Res se trudi biti prisotna v procesu v visoki meri in je oseba, za katero z veseljem jamčim dobro izkoriščen čas in zaupanje.

Program sem zaključila s svojimi zastavljenimi cilji izpolnjenimi-pozdraviti otroka v sebi, najti samo sebe ter postati boljša verzija Špele. Pustiti in sprejeti preteklost in se fokusirat na tukaj in zdaj. Lahko rečem, da diham precej lahkotnejše in to je nekaj najlepšega kar se mi je spremnilo v zadnjih letih. Želim si za vsakega izmed nas, da se ima rad in doseže notranji mir (Špela Pignar).

S programom sem pridobila na notranji moči. Ena od stvari, ki sem jo s pomočjo modulov in Romanino podporo pridobila je, da se ne sekiram več kaj bodo drugi rekli, jaz grem za tem kar je meni všeč in vem da je zame dobro.

Ljudje so se začeli drugače obnašati do mene, opažam to. Upoštevajo moje meje, ki jih zdaj končno znam postaviti. Vidi se, da sem pridobila na samozavesti. Drugi modul mi je dal ogromno, tam sem spremenila in spoznala ogromno. Zavedanje kaj si jaz želim, je spremenilo moj pogled na stvari. Vse vaje, ki sem jih delala sem jih res prečutila.

Tako fejst se pozna razlika da je kar malo čudno 😀

Program in Romana sta mi pomagala, da sem v svoje življenje vnesla spontanost, spuščam kontrolo, sem bolj sproščena in zadovoljna. Zaupam vase, imam več energije in nisem tako napeta.

Hvaležna in srečna sem za te spremembe (K.T)

Odziv program

O meni

Vedno sem verjela, da zmorem vse izzive premagati sama. To se mi je vseskozi potrjevalo na življenjski poti, ko sem se soočala z raznovrstnimi izzivi, tako na poslovnem področju kot zasebno, morda pri zadnjem še bolj. Dolgo me nič ni ustavilo, a nekega dne ni šlo več – ustavilo me je telo. Dejansko sem bila izmučena in izčrpana. Večkrat sem tudi tako na glas razmišljala, da se počutim tako utrujeno kot starejša gospa v 80letih, za katero je že dolga življenjska pot.
Izgorelost sem sprava doživela kot kot poraz in prežemati so me začeli občutki, da nisem dovolj dobra, sposobna itd. Vendar kaj kmalu sem ugotovila, da je izgorelost moja učiteljica. Rada rečem, da je bila ta izkušnja darilo življenja,  kajti spoznala sem:

 • da je dobro biti prijazen do drugih, ampak v prvi vrsti moraš znati in biti prijazna ter sočutna do sebe, (česar sem se morala naučiti in si dovoliti, saj veste, brez občutka krivde)
 • da si lahko vzamem pavzo, grem na dopust in se preprosto odklopim od vseh drugih obveznosti
 • da je nujno delati na sebi v smislu samospoznavanja, kar pomeni zdraviti tudi tiste temne kotičke, ki jih leta in leta odrivaš stran in si jih ne želiš priznati
 • da je NE legitimna beseda, ki jo moram večkrat uporabiti
 • da imam pravico povedati svoje mnenje, seveda na spoštljiv način
 • da je pomembno, kam vlagam svojo energijo, kje imam svoj fokus in da je ključno poznati sebe in slediti sebi
 • da sem takšna, kot sem, DOVOLJ DOBRA
Košarica
Scroll to Top