3 mesečni terapevtski transfomrativni spletni program

Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe

Spoznaj 5 ključnih stebrov,
ki so se v praksi pokazali za najbolj učinkovite in premagaj svojo izgorelost.

Življenje ti je bilo dano, da ga živiš v skladu s seboj in ne, da ga životariš. Dano ti je bilo, da ga živiš po svojih pravilih in se samouresničuješ. In kot tako, je življenje lahkotno. Se sprašuješ, zakaj ti tega ne občutiš?

Verjetno si na neki točki življenja malo “pozabil” nase in zato je najpomembnejši korak, ki ga moraš narediti najti stik s seboj in spoznati sebe. Če se ne poznaš, če ne znaš postaviti mej, izraziti svojega mnenja, reči ne, potem najverjetneje ugajaš in verjetno krmilo tvojega življenja v rokah držijo drugi. Ob tem pa ti le nemočno opazuješ kaj se dogaja in čutiš veliko nezadovoljstva, tesnobe, utrujenosti. Še več, rutinsko se prilagajaš, prikimavaš in se strinjaš tudi, ko v sebi čutiš drugače. Strinjaš se samo zato, da je mir, da se ne kregaš, da bi te imeli radi. Tako sprejemaš odločitve, ki niso v skladu s teboj.

Stres v tebi pa se nalaga. Poleg napornega delovnika, prežetega z odgovornostjo, stresom ter poklicnimi izzivi, si v zasebnem življenju soočen še z zahtevami partnerstva, družinskega življenja in dobrih socialnih odnosov, ob čemer ti zmanjkuje časa, volje in energije zate in za tvoje hobije.

Kaj je nevarnost takšnega življenjskega sloga?

Če se ne boš ustavil, začutil sebe in začel živeti v skladu s seboj in svojimi potrebami, te bo, če te že ni – ustavilo telo. Posledice se bodo torej pokazale na tvojem zdravju. Pojavile se bodo psihosomatska obolenja in/ali druga bolezenska stanja.

Kako ti tvoje telo to sporoča?

Si se prepoznal v zgornjem opisu?

Naj ti zaupam, da si se znašel na pravem mestu ob pravem času. Pred teboj je priložnost, da se naučiš delovati drugače. Tako boš zavaroval svoje zdravje in zaživel življenje v skladu s seboj. 

Ja, to je mogoče. Te zanima, kako?

Najprej se moraš odločiti, da boš prekinil s starimi vzorci obnašanja. Nato moraš biti pripravljen investirati vase, zavihati rokave in stopiti v akcijo. Kako to vem?

Ker je to moja izkušnja. Tudi sama sem bila v preteklosti ujetnica zgoraj opisanih vzorcev in vedenj. Ja tudi za menoj je izkušnja izgorelosti. Zato te popolnoma razumem kako se počutiš, kaj vse se ti plete po glavi. Vem tudi, da dokler ne boš prišel do svojega AHA momenta, ne bo možno spremeniti ničesar. Vem, kako je bilo meni, strah me je bilo priznati, da sem izgorela, seveda sem takrat to dojemala kot poraz. A danes, ko sem uspela skozi proces premagovanja izgorelosti narediti nekaj ključnih korakov, ki jih želim predati tudi tebi in ti na ta način olajšati dolgo pot do spremembe in zdravega odnosa do sebe. 

Danes vem, da to ni bil poraz ampak velika izkušnja za katero sem hvaležna in katera mi je pomagala, da sem svoje življenje obrnila v pravo smer. In to, si želim tudi zate, da najdeš svojo pravo pot, kjer se boš iz dneva v dan izpopolnjeval, uresničeval in bil zadovoljen.

In to je razlog, da je nastal :

3-mesečni transformativni spletni terapevtski program “Izstopi iz izgorelosti”

Program ti bo pomagal:

Obljubljam ti, da po zaključku programa ne boš več isti, kajti nova spoznanja, nove prioritete, novi pogledi in predvsem nove izkušnje bodo v tvoje življenje prinesli veliko sprememb. In verjamem, da boš po koncu programa nov tudi sam.

1.

Prvi korak, ki ga moraš na tej proti preobrazbe narediti je, da se odločiš ali želiš spremembo?

2.

Ali si želiš uživati v svojem življenje in ga ne le preživljati in životariti?

3.

Ali želiš imeti energijo in fokus na stvareh, ki so tebi pomembne?

4.

Ali se želiš naučiti reči NE, brez slabe vesti, ko čutiš, da je prav, da rečeš ne?

5.

Ali želiš živeti svoje poslanstvo in sebe?

Prednosti spletnega programa:

Kaj v programu izstopi iz izgorelosti prejmeš in kako bo vse skupaj izgledalo?

Kakšna je tvoja invensticija?

Vaša investicija

990
  • Možnost plačila na obroke
  • Mesta v programu so omejena, zato s prijavo ne čakaj predolgo.

Zakaj se ti izplača investirati?

Ker si vreden/a.

In ker je edini odnos, v katerem si celo življenje, odnos, ki ga imaš s seboj.

In ta odnos je vreden vseživljenjske naložbe, saj je ta odnos temelj za vse ostale odnose.

Verjamem, da je pravi čas, da ta odnos v življenju postaviš na prvo mesto.

Garancija

Za svojim dela in programom stojim 100%. In zato ti tudi dajem 100 % garancijo na zadovoljstvo: če v 14 dneh od pričetka tečaja ugotoviš, da le-ta ni zate, ti kupnino vrnem brez vprašanj.

Dajem ti tudi 100 % garancijo za uspeh, če boš upošteval in sledil korakom, ki te v programu čakajo.

Ko boš program predelal, se boš naučil prepoznati svoje potrebe in čustva ter poskrbeti zase na način, da boš v odnosih zmogel postaviti meje in brez slabe vesti reči ne. Prišel boš do želene energije, volje in boljšega počutja, hkrati pa boš v življenju začel delati stvari, ki so zate primerne in podpirajo tvoje dobro počutje. Našel boš svoj recept, kako živeti življenje na način, da boš nanj ponosen.

Po zaključku programa boš z lahkoto rekle ne, brez slabe vesti. Prav tako bo ugajanje drugim zate preteklost, saj boš znal in zmogel prepoznati svoje potrebe in boš sledil sebi.
Tako se boš tudi uresničeval in zadovoljstvo, bo tu.

O meni

Vedno sem verjela, da zmorem vse izzive premagati sama. To se mi je vseskozi potrjevalo na življenjski poti, ko sem se soočala z raznovrstnimi izzivi, tako na poslovnem področju kot zasebno, morda pri zadnjem še bolj. Dolgo me nič ni ustavilo, a nekega dne ni šlo več – ustavilo me je telo. Dejansko sem bila izmučena in izčrpana. Večkrat sem tudi tako na glas razmišljala, da se počutim tako utrujeno kot starejša gospa v 80letih, za katero je že dolga življenjska pot.
Izgorelost sem sprava doživela kot kot poraz in prežemati so me začeli občutki, da nisem dovolj dobra, sposobna itd. Vendar kaj kmalu sem ugotovila, da je izgorelost moja učiteljica. Rada rečem, da je bila ta izkušnja darilo življenja,  kajti spoznala sem:

  • da je dobro biti prijazen do drugih, ampak v prvi vrsti moraš znati in biti prijazna ter sočutna do sebe, (česar sem se morala naučiti in si dovoliti, saj veste, brez občutka krivde)
  • da si lahko vzamem pavzo, grem na dopust in se preprosto odklopim od vseh drugih obveznosti
  • da je nujno delati na sebi v smislu samospoznavanja, kar pomeni zdraviti tudi tiste temne kotičke, ki jih leta in leta odrivaš stran in si jih ne želiš priznati
  • da je NE legitimna beseda, ki jo moram večkrat uporabiti
  • da imam pravico povedati svoje mnenje, seveda na spoštljiv način
  • da je pomembno, kam vlagam svojo energijo, kje imam svoj fokus in da je ključno poznati sebe in slediti sebi
  • da sem takšna, kot sem, DOVOLJ DOBRA
Shopping Cart
Scroll to Top