Romana Čolić, magistrica zakonskih in družinskih študij. Z zaključenim izpopolnjevanjem zakonske in družinske terapije (ZDT), ter opravljenim strokovnim izpitom iz socialnega varstva. 

Pri delu me vodi empatija, strokovnost, iskrenost in zaupanje. Zaupanje, da vsak posameznik zmore narediti spremembo, zato do zadnjega verjamem v vsakogar s katerim imam priložnost prehoditi del njegove poti. Zavedam se, da ima vsak posameznik svojo zgodovino, svoje izkušnje, svoj spomin in navsezadnje svoj tempo. Zato vsakomur prisluhnem s sočutjem in mu dam prostor, da spregovori.

V življenju verjamem, da v sebi nosimo moč za premagovanje vseh izzivov na svoji poti življenja. In kot pravi Mali princ »Bistvo je očem nevidno« verjamem, da je včasih potrebno zaupati, se prepustiti in tvegati, da naredimo nekaj zase in se osvobodimo.

Pri svojem delu se pogosto srečujem s tematikami kot so: izgorelost, nezvestoba in odtujenost v odnosu, okrevanje po ločitvi, mladostniške stiske (tesnobne motnje, motnje hranjenja, slaba samopodoba), čustveno okrevanje in procesiranje po relacijskih travm iz otroštva.

Romona Čolić, mag.zdš, zakonska in družinska psihoterapevtka

Shopping Cart
Scroll to Top