O meni

Romana Čolić, magistrica zakonskih in družinskih študij. Z zaključenim izpopolnjevanjem zakonske in družinske terapije (ZDT), ter opravljenim strokovnim izpitom iz socialnega varstva. 

Pri delu me vodi empatija, avtentičnost, strokovnost, iskrenost in zaupanje. 

Zaupam, da vsak posameznik zmore narediti spremembo, zato do zadnjega verjamem v vsakogar s katerim imam priložnost prehoditi del njegove poti. Pri tem se zavedam, da ima vsak posameznik svojo zgodovino, svoje izkušnje, svoj spomin in navsezadnje svoj tempo s katerim se premika in dosega svoje cilje. 

Zato vsakomur prisluhnem s sočutjem in mu dam prostor, da spregovori.

V svetu, kjer se pogosto izgubimo v pričakovanjih drugih, se trudim ozaveščati, kako zelo je pomembno slišati sebe in prepoznati moč avtentičnosti. 

Verjamem, da je: “Biti zvest samemu sebi  ključnega pomena za notranji mir in zadovoljstvo”. In verjamem, da vsak, tudi ti, v sebi nosiš moč, da premagaš vse izzive na svoji poti življenja. In kot pravi Mali princ: “Bistvo je očem nevidno” verjamem, da je potrebno zaupati, se znati tudi prepustiti in tvegati, ter narediti kar čutimo, ter kar nas bo izpopolnilo in osvobodilo. 

Če želite resnično narediti spremembo, notranje rasti in se osvoboditi, vas vabim, k odkrivanju svoje avtentičnosti skozi psihoterapijo. Moja storitev ponuja varno prostor, kjer lahko raziskujete svoje globine in se poglobite v lastno resnico. 

Na svoje raziskovanje notranjih globin in popotovanje k sebi, pa se lahko podate tudi z mojo knjigo “Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo”, ki vas bo navdihnila in vam ponudila vpogled v proces osebnostne rasti. 

Naj bo avtentičnost vaš kompas na poti do notranjega miru in izpolnjenega življenja. 

Košarica
Scroll to Top