Poletni paket podpore ZATE

Izberi SEBE

Začni krepiti stik s seboj danes!

Skozi strani te knjige te bom popeljala na potovanje, kjer boš bolje razumela, kaj se ti dogaja. Raziskali bova, kako otroštvo in odnosi vplivajo na tvoje počutje, kako se stres odraža v tvojem telesu, kaj ti telo preko telesnih signalov in čustev sporoča. Raziskali pa bova tudi kaj so mehanizmi s katerimi si lahko pomagaš.

Ta knjiga je tvoj priročnik, saj te bom skozi skrbno izbrana vprašanja povabila, da se poglobiš vase, prepoznaš svoje psihološke potrebe, prepričanja, čustva in prepoznaš moč svojega uma.

Skozi vaje se boš lahko naučila prepoznavati in obvladovati čustva ter vzpostavljati zdrave odnose, ki te bodo podpirali. Ključno, spoznala boš kako lahko rečeš ne, brez slabe vesti in kočno začneš uresničevati svoje potrebe in živeti sebe.

S knjigo verjamem, da boš našla načine za obvladovanje svoje izgorelosti. Našla boš lahko tudi načine, kako spet zaživeti polno in zadovoljno življenje.

Daj si priložnost, da ponovno odkriješ sebe.

Poletje je čas, ko se lahko zazremo vase, si vzamemo trenutek ali dva za refleksijo in pridobimo uvide, kako naprej z večjo lahkotnostjo.

Prav zato sem zate pripravila poseben poletni paket, ki ti bo pomagal prepoznati sebe, svoje misli, prepričanja in spoznati tehnike, ki ti lahko pomagajo pri soočanju z vsakodnevnim stresom ter preprečevanju izgorelosti.

KAJ VSEBUJE POLETNI PAKET?

Knjigo IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo. Knjiga zajema 279 strani bogate vsebine, vprašanja za poglabljanje v lasten notranji svet in vaje, ki ti bodo služile na poti tvoje preobrazbe. 

BONUS DARILO: Vodena vaja čuječnosti je priložnost, da na učinkovit način podpreš sebe in se naučiš biti v trenutku tukaj in sedaj. Z zavedanjem svojega doživljanja in sebe, boš opolnomočena in boš lahkotneje v življenju prepoznavala lastne potrebe, misli in čustva ter jih uresničevala. 

BONUS DARILO: Mini e-priročnik z vajami za soočanje z vsakodnevnim stresom te bo še dodatno podprl na tvoji poti preobrazbe, da boš imela več življenjske energije, stika s seboj in boš lažje avtentično zaživela sebe. 

POGLEJ V KNJIGO

Si naveličana in utrujena od vsakodnevnega stresa in ugajanja drugim?
Si spoznala in se odločila da tako ne gre več naprej?

Knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe, ti lahko pomaga na tvoji poti preobrazbe. Skozi branje te bom vodila, da spoznaš sebe, prepoznaš svoje misli, prepričanja in vedenja, ter te povabila, da spremeniš tisto kar te ne podpira in ne služi več. 

Skozi vaje boš lahko narediti transformacijo, ki si jo zaslužiš. Naučila se boš lahko, kako postaviti zdrave meje in poskrbeti, da ohraniš svojo življenjsko energijo.

Ta knjiga ni le knjiga. Je tvoj priročnik, ki te bo popeljal na popotovanje k sebi. Skozi knjigo, verjamem, da boš prepoznala stvari, ki ti ne služijo in zgradila bolj prijazen odnos do sebe.   

Zgrabi to priložnost. Naredi spremembe, ki jih potrebuješ in zaživi sebe.

Sem Romana Čolić, avtorica knjige Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo.

Knjiga je nastala na podlagi moje lastne izkušnje izgorelosti in strokovnega znanja ter dela v psihoterapevtski praksi.

Ko sem se sama soočala z izgorelostjo, sem se podala na globoko in transformativno potovanje samospoznavanja in obnove. Na tej poti sem odkrila neprecenljive vpoglede in tehnike, ki so mi pomagale ponovno najti ravnovesje in energijo. S svojo knjigo želim deliti te dragocene izkušnje s teboj.

V tej knjigi boš poleg teoretičnih in strokovnih spoznanj našla tudi praktične vaje in smernice, ki ti bodo pomagale pogledati na sebe, svoje življenje in odnose iz novega, osvežujočega zornega kota. 

Moj cilj je, da te podprem na tvoji poti preobrazbe, da boš lahko znova zaživela polno in zadovoljno življenje.

Košarica
Scroll to Top