Prisluhni, začuti, sledi sebi

(4 mnenja strank)

24,5034,50

Terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi so namenjene družinam, strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, mladinskim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi in malo manj mladimi.

Komplet vsebuje 63 kartic.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi so namenjene družinam, strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, mladinskim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi in malo manj mladimi.

Z uporabo terapevtskih kartic Prisluhni, začuti, sledi sebi boste lahkotneje vzpostavljali odnose in odpirali teme, ki so navadno težje in se jih pogosto izogibamo.

Z uporabo kartic boste vaše odnose obogatili z zaupanjem. Zagotavljam vam, da se boste medsebojno povezali in se tudi globlje spoznali.
Priporočam vam, da kartic ne uporabljate v konfliktnih situacijah ampak takrat kadar ni konfliktne oziroma krizne situacije. Torej, ko ste vi in vaš otrok oziroma mladostnik s katerim ste v odnosu sproščeni. V sproščenem vzdušju je namreč več možnosti, da se vam bo otrok, mladostnik zaupal, odprl in se z vami povezal.

V kompletu je 63 kartic z različnimi vprašanji, ki pri posamezniku spodbujajo:
– prepoznavanje čustev ter krepitev čustvene komunikacije,
– samozavedanje,
– medsebojno spoznavanje in sprejemanje različnosti,
– krepitev medosebnih odnosov,
– krepitev zaupanja v odnosih
– gradnjo varnih medosebnih odnosov
– super pripomoček pri odpiranju tem, ki niso vsakdanje,
– super pripomoček pri gradnji in spoznavanju skupine mladih,

Kartice so primerne za vsakogar, ki: 
– se pri svojem delu srečuje z otroci in mladostniki, torej učitelje, svetovalne delavce, pedagoge in tudi andragoge, psihologe, terapevte, pedagoge itd.
– želiš svoj odnos s svojim otrokom, mladostnikom in vsemi člani družine poglobiti, vzpostaviti večje zaupanje  in povezanost
– kot posameznik, želi razmišljati o sebi na malce drugačen, globlji način.

Dodatne informacije

Teža 0,200 kg
Dimenzije 8 × 7 × 4 cm
Embalaža

Kartonska embalaža, Lesena embalaža

Mnenja (4)

4 mnenja za Prisluhni, začuti, sledi sebi

 1. Univ.dipl.pedagog in prof. sociologije

  Kartice so odličen pripomoček za delo v razredu (razredne ure …) ali individualno, da se bolje povežemo in spoznamo. Zanimivo, da vsak vedno potegne “pravo” karto, točno tisto, ki jo takrat potrebuje ❤️

 2. Klavdija

  Kartice uporabljam pri skupinskem delu z ranljivimi mladostniki v neformalnem izobraževalnem programu. Odlične so! Omogočajo globljo samorefleksijo, povežejo skupino, ustvarjajo zaupanje, odpirajo pomembne teme. Tudi mladim so všeč. Preizkusila sem jih tudi s svojima najstnikoma – super globoka izkušnja za vse tri. Toplo priporočam.

 3. Vesna

  V mojih očeh so karte enkraten pomočnik pri delu na sebi. Preverjeno pa so odličen pripomoček tudi pri delu s skupino, takšno ki se ne ali ki se ze pozna. In kot zakleto: vedno izbereš tisto, ki jo potrebuješ. Preprosto *must have* <3

 4. Poslovna coachinja in mentorica za razvoj in prodajo ( višje-cenovnih) digitalnih produktov

  Kartice so res super zadeva, da naše najmlajše lažje privlečemo v igro “spoznavnja samega sebe.” Vedno mi je bil v izziv, kako sploh načeti to temo upravljanja s čustvi, da ne bom preveč resna oz. da bi me sploh razumeli kaj govorim. Bila sem presenečena, kako dobro so se otroci odzvali in začeli govoriti o svojih čustvih, se poglobili in spregovorili res iskreno. Najstarejša najstnica ( 18 let), se je tako navdušila nad igro, da smo hitro kupili še ene, saj si je želela predstaviti igro tudi svojimi prijateljicam. Zdi se mi super pripomoček, tudi za self-coaching, saj prava vprašanja vedno dajejo prave odgovore. Iskrena hvala Romana za ta izdelek, ki povezuje, daje možnost razsikovanja in odkrivanja našega notranjega zaklada. Mojca Korelc

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Prisluhni, začuti, sledi sebi
24,5034,50Izberite možnosti
Scroll to Top