Prisluhni, začuti, sledi sebi

Prisluhni, začuti, sledi sebi

(15 mnenj strank)

34,50

Terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi so namenjene družinam, strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, mladinskim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi in malo manj mladimi.

Komplet vsebuje 63 kartic.

Razpoložljivost: Na zalogi

Opis

Terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi so namenjene družinam, strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, mladinskim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi in malo manj mladimi.

Z uporabo terapevtskih kartic Prisluhni, začuti, sledi sebi boste lahkotneje vzpostavljali odnose in odpirali teme, ki so navadno težje in se jih pogosto izogibamo.

Z uporabo kartic boste vaše odnose obogatili z zaupanjem. Zagotavljam vam, da se boste medsebojno povezali in se tudi globlje spoznali.
Priporočam vam, da kartic ne uporabljate v konfliktnih situacijah ampak takrat kadar ni konfliktne oziroma krizne situacije. Torej, ko ste vi in vaš otrok oziroma mladostnik s katerim ste v odnosu sproščeni. V sproščenem vzdušju je namreč več možnosti, da se vam bo otrok, mladostnik zaupal, odprl in se z vami povezal.

V kompletu je 63 kartic z različnimi vprašanji, ki pri posamezniku spodbujajo:
– prepoznavanje čustev ter krepitev čustvene komunikacije,
– samozavedanje,
– medsebojno spoznavanje in sprejemanje različnosti,
– krepitev medosebnih odnosov,
– krepitev zaupanja v odnosih
– gradnjo varnih medosebnih odnosov
– super pripomoček pri odpiranju tem, ki niso vsakdanje,
– super pripomoček pri gradnji in spoznavanju skupine mladih,

Kartice so primerne za vsakogar, ki: 
– se pri svojem delu srečuje z otroci in mladostniki, torej učitelje, svetovalne delavce, pedagoge in tudi andragoge, psihologe, terapevte, pedagoge itd.
– želiš svoj odnos s svojim otrokom, mladostnikom in vsemi člani družine poglobiti, vzpostaviti večje zaupanje  in povezanost
– kot posameznik, želi razmišljati o sebi na malce drugačen, globlji način.

Dodatne informacije

Teža 0,200 kg
Dimenzije 8 × 7 × 4 cm

Mnenja (15)

15 mnenj za Prisluhni, začuti, sledi sebi

 1. Univ.dipl.pedagog in prof. sociologije

  Kartice so odličen pripomoček za delo v razredu (razredne ure …) ali individualno, da se bolje povežemo in spoznamo. Zanimivo, da vsak vedno potegne “pravo” karto, točno tisto, ki jo takrat potrebuje ❤️

 2. Klavdija

  Kartice uporabljam pri skupinskem delu z ranljivimi mladostniki v neformalnem izobraževalnem programu. Odlične so! Omogočajo globljo samorefleksijo, povežejo skupino, ustvarjajo zaupanje, odpirajo pomembne teme. Tudi mladim so všeč. Preizkusila sem jih tudi s svojima najstnikoma – super globoka izkušnja za vse tri. Toplo priporočam.

 3. Vesna

  V mojih očeh so karte enkraten pomočnik pri delu na sebi. Preverjeno pa so odličen pripomoček tudi pri delu s skupino, takšno ki se ne ali ki se ze pozna. In kot zakleto: vedno izbereš tisto, ki jo potrebuješ. Preprosto *must have* <3

 4. Poslovna coachinja in mentorica za razvoj in prodajo ( višje-cenovnih) digitalnih produktov

  Kartice so res super zadeva, da naše najmlajše lažje privlečemo v igro “spoznavnja samega sebe.” Vedno mi je bil v izziv, kako sploh načeti to temo upravljanja s čustvi, da ne bom preveč resna oz. da bi me sploh razumeli kaj govorim. Bila sem presenečena, kako dobro so se otroci odzvali in začeli govoriti o svojih čustvih, se poglobili in spregovorili res iskreno. Najstarejša najstnica ( 18 let), se je tako navdušila nad igro, da smo hitro kupili še ene, saj si je želela predstaviti igro tudi svojimi prijateljicam. Zdi se mi super pripomoček, tudi za self-coaching, saj prava vprašanja vedno dajejo prave odgovore. Iskrena hvala Romana za ta izdelek, ki povezuje, daje možnost razsikovanja in odkrivanja našega notranjega zaklada. Mojca Korelc

 5. Nina, psihoterapevtka

  Kartice so krasen pripomoček pri samoprevpraševanju, pri pogovoru s prijatelji ali drugimi sebi ljubimi in pri strokovnem delu v pomagajočih poklicih.
  Na njih so vprašanja, ki si jih sami morda ne uspemo ali znamo postaviti, odpirajo nove mentalne poti in krepijo odnos z lastno dragocenostjo ali odnos s tisto, ki jo nosi drug.
  Pomagajo ko potrebujemo zunanje vzpodbude da zaplujemo v notranje svetove.
  Prav tako so čudovite ker so plod dolgoletnih izkušenj slovenske terapevtke, ki ve zakaj nam postavlja ravno ta vprašanja..
  Priporočam.

 6. Katja Breznik Stjepčević

  Odlične kartice. Jih uporabljam pri svoji jutranji rutini, da razmišljam o vprašanjih o katerih drugače ne bi, so pa zelo koristan. Hvala Romana 🙂

 7. Tamara (preverjena stranka)

  Kartice so odlicna igra za prepoznavanje in odkrivanje sebe. Dajejo ti odlicne smernice z vprasanji, ki si jih mogoce nikoli ne bi zastavila in nikoli niti pomislila kako so pomembna. Zivljenje je lepo sele takrat ko zivis sebe. In ena od teh odlicnih pomoci, ki jih nudi Romana so tudi te majnhe kartice v katerih se skrivajo velike stvari. Priporocam jih obvezno.

 8. Natalija Derenda

  Samo da sporočim da sem/smo z ekipo stestirali kartice: top so! 🤩 Vprašanja so res mindblowing in človek res izve marsikaj o sebi in drugih. Iskrene čestitke za tako unikaten in soulfood produkt! 🙌👏👏🙌👏👏 😊

 9. Magdalena

  Kartice so super pripomoček za povezovanje med družinskimi člani. Sama sem jih uporabljala to poletje. V naši druzinas je 5. Imava 3 najstniške hčerke. Vprašanja na karticah so zanimivo zastavljena. Preko kartic smo se dejansko bolh povezali in zanimivo se mi zdi, da smo se tudi bolje spoznali. Svoje želje in pričakovanja smo izrekli na glas. Ker sem učiteljica v osnovni šoli, jih bom uporabila tudi pri pouku.

 10. Vesna

  Kartice so same po sebi pripomoček, ki spodbuja misel na igro – igrivost, zato je z njimi toliko lažje priti do pomembnih, zabavnih, presenetljivih,….informacij. Všeč mi je, ker so preproste – tako vprašanja, kot izgled, a hkrati zajemajo tako pomembna vprašanja. Skratka – ODLIČNE KARTE!

 11. Opolnomocena in Osvobojena zena sem jaz….

  Kartice…Sledi sebi…nakaze smer…dobra igra za druzenje…razmisljanje in obenem igranje…moja..Ljubezen na prvi pogled🙏hitro preletela vprasanja…ja to je tooo😀🙏…primerna igra za vse generacije…hvala ker si Romana🙏☀️

 12. Mag.prof.sociologije in andragogike

  Kartice priporočam vsem,ki si želijo delati na sebi in poglobljeno reflektirati o sebi. Kartice uporabljava tudi skuoaj z možem,saj odpirajo velik spekter tem, ki so pomembne za rast partnerskega odnosa. Priporočila bi jim prav vsem, saj le na ta način lahko spremenimo sebe in svoje življenje.

 13. Darinka

  Kartice so super pripomoček pri osebni rasti. Priporočam jih vsem, ki želijo priti v stik s samim seboj. Na videz preprosta vprašanja na karticah, so lahko tudi dinamična igra za poglobljeno spoznavanje sebe. Skratka kartice so “zakon” in znajo tudi popestriti dan.

 14. Alenka Šinkovec – kundalini joga z Lenči

  Kartice sem po “naključju” dobila v nagradni igri. Čudovite so. Doma jih uporabljamo kot družabno igro. Z vprašanji odkrivaš sebe in druge , včasih izveš kaj , kar drugače najbrž nebi. 😍🙏

 15. Danijela Leskovar

  Kartice z zelo dobrimi vprašanji, ki odpirajo srca otrokom in odraslim❤️. S pomočjo kartic imam dejansko lepši vpogled v razmišljanje mojega 9-letnika, ga lažje razumem in se lažje poveževa ❤️. Hvala ❤️

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Prisluhni, začuti, sledi sebi
34,50

Razpoložljivost: Na zalogi

Scroll to Top