Prepoznaj svoja čustva in (za)živi lahkotneje

Prepoznaj svoja čustva in (za)živi lahkotneje

197,00

V spletnem tečaju Prepoznaj svoja čustva in (za)živi lahkotneje te vodim, da spoznaš 6 temeljnih čustev (jeza, veselje, žalost, strah, sram, gnus).

Čustva boš spoznal teoretično in tudi praktično. Vodim te, da jih začutiš pri sebi. Torej, da prepoznaš na kakšen način in kje na telesu posamezen 0bčutek doživljaš ti. Popeljala te bom, da prepoznaš svoje telesne senzacije in jih povežeš z določenim občutkom, ter da prepoznaš, kaj ti določen občutek sporoča.

Kategorija:

Opis

V spletnem tečaju Prepoznaj svoja čustva in (za)živi lahkotneje boš spoznal:

6 temeljnih čustev (jeza, veselje, žalost, strah, sram, gnus). Skozi spletni tečaj, te vodim, da čustva spoznaš teoretično in tudi praktično. Vodim te, da jih začutiš pri sebi. Torej, da prepoznaš na kakšen način in kje na telesu posamezen 0bčutek doživljaš ti. Popeljala te bom, da prepoznaš svoje telesne senzacije in jih povežeš z določenim občutkom, ter da prepoznaš, kaj ti določen občutek sporoča.

Spoznal boš zakaj so čustva pomembna in zakaj je prav, da nehaš pred njimi bežati.

Sama pravim, da so  naša čustva so kot lučke v armaturni plošči v avtomobilu, kjer imam vsaka svojo funkcijo in nam, ko se prižge nekaj sporoča. Enako je z našimi čustvi, ko se “prižgejo” nam nekaj sporočajo. In ko spoznamo kaj nam sporočajo, lažje in bolj funkcionalno reagiramo, se zaščitimo in na dolgi rok lahkotneje zaživimo.

Ne drži, da če čustva potlačimo na stran, da jih ni. So in celo zelo močno nezavedno vplivajo na nas, nas vodijo. In bolj kot ignoriramo čustva, bolj se oddaljujemo od sebe. Če se čustva naučimo prepoznati, razumeti njihovo sporočilo in jih tudi izraziti lahkotneje in bolj iskreno živimo svoje življenje. In učinkovito lahko živimo, ko uravnamo svoja čustva.

Če želiš (za)živeti lahkotneje, potem se nauči prepoznati svoja čustva, njihovo sporočilo ter se nauči reagirati v skladu s svojimi občutki. Si pripravljen/a, da prepoznaš svoj čustven svet?

Košarica
Prepoznaj svoja čustva in (za)živi lahkotneje
197,00
Scroll to Top