Terapevtske kartice in knjiga

Terapevtske kartice in knjiga

70,00

Komplet knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo in terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi

Opis

Komplet je sestavljen iz:

Knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo.

Knjiga predstavlja celovit pogled na izgorelost – od vzrokov in simptomov, preko posledic, do konkretnih orodij za obvladovanje in preseganje tega stanja. V knjigi sem se poglobila v sam koncept izgorelosti, njene znake, faze, povezane težave in strategije za njeno obvladovanje, kar vam kot bralcu omogoča, da se naučite prepoznavati in reševati zgodnje simptome stresa ter nelagodja, razumeti pomen postavljanja meja ter vam omogoča, da prepoznate kako premagati  samo-sabotažo. Poleg svojega strokovnega znanja in primerov iz prakse z vami v knjigi delim tudi svojo osebno izkušnjo izgorelosti, ki sem jo doživela kot nekdanja športnica in tudi kasneje v življenju kot mlada oseba, ki kreira svojo kariero in življenje.

Cilj te knjige ni zgolj ozaveščanje o izgorelosti, temveč tudi pot osebnega razvoja do boljše različice sebe. Ponuja vam znanje, orodja in strategije za soočanje z izgorelostjo in premagovanje njenih učinkov, hkrati pa vas vabi, da ponovno odkrijete sebe, se povežete s svojo notranjo močjo in začnete živeti življenje, ki je resnično usklajeno z vašimi vrednotami, potrebami, željami in sanjami.

In iz Terapevtske kartice Prisluhni, začuti, sledi sebi so namenjene družinam, strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju, mladinskim delavcem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi in malo manj mladimi.

V kompletu je 63 kartic z različnimi vprašanji, ki pri posamezniku spodbujajo:
– prepoznavanje čustev ter krepitev čustvene komunikacije,
– samozavedanje,
– medsebojno spoznavanje in sprejemanje različnosti,
– krepitev medosebnih odnosov,
– krepitev zaupanja v odnosih
– gradnjo varnih medosebnih odnosov
– super pripomoček pri odpiranju tem, ki niso vsakdanje,
– super pripomoček pri gradnji in spoznavanju skupine mladih,

Kartice so primerne za vsakogar, ki: 
– se pri svojem delu srečuje z otroci in mladostniki, torej učitelje, svetovalne delavce, pedagoge in tudi andragoge, psihologe, terapevte, pedagoge itd.
– želiš svoj odnos s svojim otrokom, mladostnikom in vsemi člani družine poglobiti, vzpostaviti večje zaupanje  in povezanost
– kot posameznik, želi razmišljati o sebi na malce drugačen, globlji način.
Shopping Cart
Terapevtske kartice in knjiga
70,00
Scroll to Top