Knjiga: “Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe”

(1 mnenje stranke)

37,00

Knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo.

Knjiga predstavlja celovit pogled na izgorelost – od vzrokov in simptomov, preko posledic, do konkretnih orodij za obvladovanje in preseganje tega stanja. Cilj te knjige ni zgolj ozaveščanje o izgorelosti, temveč tudi pot osebnega razvoja do boljše različice sebe.

Opis

PREDNAROČNIŠKA AKCIJA

Knjiga Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo.

Knjiga predstavlja celovit pogled na izgorelost – od vzrokov in simptomov, preko posledic, do konkretnih orodij za obvladovanje in preseganje tega stanja. V knjigi sem se poglobila v sam koncept izgorelosti, njene znake, faze, povezane težave in strategije za njeno obvladovanje, kar vam kot bralcu omogoča, da se naučite prepoznavati in reševati zgodnje simptome stresa ter nelagodja, razumeti pomen postavljanja meja ter vam omogoča, da prepoznate kako premagati  samo-sabotažo. Poleg svojega strokovnega znanja in primerov iz prakse z vami v knjigi delim tudi svojo osebno izkušnjo izgorelosti, ki sem jo doživela kot nekdanja športnica in tudi kasneje v življenju kot mlada oseba, ki kreira svojo kariero in življenje.

Cilj te knjige ni zgolj ozaveščanje o izgorelosti, temveč tudi pot osebnega razvoja do boljše različice sebe. Ponuja vam znanje, orodja in strategije za soočanje z izgorelostjo in premagovanje njenih učinkov, hkrati pa vas vabi, da ponovno odkrijete sebe, se povežete s svojo notranjo močjo in začnete živeti življenje, ki je resnično usklajeno z vašimi vrednotami, potrebami, željami in sanjami.

Dodatne informacije

Teža 0,41 kg
Dimenzije 240 × 150 × 18 cm

Mnenja (1)

1 mnenje za Knjiga: “Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe”

  1. Iva

    Prebrala sem knjigo in sem bila presenečena nad vsebino, katera je zelo praktična in poučna, Mislila sem da pri svojih 60+ vem vse, vendar sem pridobila veliko znanja. Določena vprašanja v knjigi pa so mi dale nov vpogled na samo življenje .

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Knjiga: “Izstopi iz izgorelosti in zaživi sebe”
37,00
Scroll to Top