Izstopi iz izgorelosti

Izstopi iz izgorelosti

(3 mnenja strank)

2.397,00

3 mesečni spletni transformativni terapevtski program: Izstopi iz izgorelosti je namenjen tebi:
– če želiš zaživeti življenje z manj stresa,
– če želiš v življenju imeti tudi nekaj časa in energije zase in za stvari, ki te navdihujejo, sprostijo, razveselijo
– če želiš reči NE brez slabe vesti
– če želiš prenehati ugajati drugim in poskrbeti zase
– če želiš, da se v življenju samo uresničiš (zaživiš sebe, svoje poslanstvo)

Opis

Življenje ti je bilo dano, da ga živiš v skladu s seboj, in ne, da ga životariš. Dano ti je bilo, da ga živiš po svojih pravilih in se samouresničuješ.
Najpomembnejši korak je zato SPOZNATI SEBE. Če se ne poznaš, potem krmilo tvojega življenja v rokah držijo drugi, sam pa verjetno čutiš veliko nezadovoljstva, tesnobe, utrujenosti. Še več, rutinsko se prilagajaš, prikimavaš in se strinjaš tudi, ko v sebi čutiš drugače. Strinjaš se samo zato, da je mir, zato pogosto sprejemaš tudi stvari, ki ne resonirajo s teboj. In na dolgi rok to zate pomeni, da izgubiš lastno ravnovesje in energijo.
Stres v tebi pa se kopiči, vedno manj volje, časa in energije imaš zase, kajti preplavljen si odgovornostjo do dela, do biti dobra mama/oče, do biti dober partner, sestra, hči/sin…

Kaj je nevarnost takšnega življenjskega sloga?
Če se ne boš ustavil, začutil sebe in začel živeti v skladu s seboj in svojimi potrebami, te bo – če te že ni – ustavilo telo. Posledice se bodo torej pokazale na tvojem zdravju. Pojavile se bodo psihosomatske težave ali druga bolezenska stanja.
Na kakšne načine ti telo sporoča, da moraš ukrepati?
– tenzijski glavoboli
– pritisk za očmi
– megla v glavi
– stalen občutek utrujenosti
– tesnobni in anksiozni občutki
– motnje spanja
– nenehna vnetja/viroze
– pomanjkanje motivacije
– zmanjšana koncentracija
– težave s spominom

Tvoje telo ti govori: »Ustavi se!«

Nauči se prisluhniti svojemu telesu in se ustavi, nisi stroj. Človek si. Pomemben človek in posameznik, ki je edinstven in v svojem bistvu enkraten. A vse to si potisnil nekam na stran in zdaj je čas, da najdeš svojo unikatnost, si daš vrednost in začneš živeti v skladu s svojim bistvom.

Si se prepoznal v zgornjem zapisu?
Naj ti zaupam, da si se znašel na pravem mestu ob pravem času. Pred teboj je priložnost, da se naučiš delovati drugače. Tako boš zavaroval svoje zdravje in zaživel polnejše življenje.

3-mesečni transformativni terapevtski program je prava izbira. Program ti bo pomagal:
– vzpostaviti ravnovesje med delom in zasebnim življenjem;
– vzpostaviti strukturo, ki te bo podpirala;
– naučil se boš lahko prepoznavati in obvladovati stres;
– spoznal boš tehnike, ki ti lahko pomagajo pri soočanju s stresom;
– naučil se boš lahko prepoznavati svoja čustva in njihov pomen;
– naučil se boš lahko, kako reči NE brez slabe vesti;
– naučil se boš lahko, kako postaviti mejo;
– naučil se boš lahko, prepoznati lastne potrebe in postaviti prioritete v svojem življenju;
– prepoznati katere stvari v življenju ti ne služijo več in jih boš lahko zamenjal za tiste, ki te bodo bolj podpirale in ti služile (sprememba vzorcev, načina funkcioniranja, odzivanja ipd.)
– spoznati, da življenje ni le garanje, ampak je lahko čudovita pustolovščina;
– najti svoje poslanstvo in notranjo moč;
– poiskati načine, da začneš v življenju uživati in delati stvari, ki te navdihujejo;
– spoznati, da postaviti sebe na prvo mesto ni sebično, ampak zdravo dejanje.

Program vsebuje
– 5 strukturiranih modulov, ki ti bodo pomagali, do zgoraj naštetih sprememb
– 100% podpora iz moje strani
– dvakrat mesečno individualno srečanje z menoj – individualna terapevtska ura
– podpora zaprte FB skupine (v kateri so le člani)

BONUS:
– slikanje in analiza energijskega stanja telesa, energijske zaloge telesa, stopnja stresa, pregled psihofizičnega stanja vašega telesa (to poteka v živo).

Mnenja (3)

3 mnenja za Izstopi iz izgorelosti

  1. Tamara Korošec

    Moje menje o tem programu je nadpovprecno odlicno. Meni osebno je zelo pomagal. Dobila sem nove, drugacne poglede na odnose, razmisljanje, obnasanja in se mnogo tega, dobila sem mnogo odgovorov na nesteto vprasanj, kopas za naprej, dobila sem moznost in novo sanso za zacetek oz. vstopnico v novo poglavje svojega zivljenja. Dobila sem napotke in nasvete za boljso sebe, moznost za osebnostno rast. Predvsem pa veliko podpore in razumevanja. Program je neverjetno pozitiven tako za psihicno kot fizicno pocutje in res bi ga iz srca priporocala vsem, ki se borite z Anksioznimi motnjami. Vsem, ki bi se radi spoznali. Vsem, ki bi radi svoje zivljenje preoblikovali in zaziveli mirno, kvalitetno in srecno. Besede so tukaj odvec. Program morate izkusit na svoji lastni kozi. Skozi njega boste enostavno spoznali kako narobe ravnamo sabi z seboj. In kako pomembem je odnos, ki ga imamo sami z seboj.

  2. Iztok

    Na začetku sem bil skeptičen. V prvi vrsti seveda zaradi financ na drugi strani pa me je bilo strah, kako bo to sploh zgledalo, če ne bo nikogar na drugi strani s katerim bi lahko diskutiral, debatiral ali nekoga, ki bi me usmeril. Ampak, hitro sem spoznal, da je tam Romana, saj je bila vedno na voljo. Individualna srečanja ki so vključena v program, so bila res dodaten bonus, da sem lažje predelal stvari, dobil podporo, razumevanje, usmeritve. Danes sem vesel in ponosen, da sem sprejel odločitev in se podal na to pot. Program omogoča, da sem prevzel odgovornost, posledično pa se je razrešilo skrito pričakovanje, da bo spet nekdo drug poskrbel zame. Ko pogledam nazaj mi je največ pomenilo to, da sem si lahko vzel čas, da sem posamezne vaje, vprašanja, naloge sploh lahko razumel. Srečanje je namreč omejeno na 45 min in potrebna je takojšnja reakcija, čeprav ti morda v tistem trenutku določene stvari niso jasne. V programu pa delaš v svojem tempu. In včasih sem rabil tudi kakšen dan ali dva, da sem si dovolil pogledat vase in ozavestil določene stvari. Šele takrat se lahko zgodi napredek, ko ozavestimo, začutimo in razumemo kaj se pravzaprav dogaja. Moj nasvet? Če nimate denarja, si ga sposodite. To kar boste spoznali, se naučili, ozavestili in implementirali v svoja življenja vam ne more nihče vzeti dokler ste živi. Bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu 🙂

  3. Tjaša

    Program je vsebinsko zelo bogat, teme so super, da greš v globino in lahko narediš ogromno na sebi. Poleg tega je Romanina podpora v obliki ind. ur zlata vredna, Romana je sočutna in profesionalna oseba, ki da veliko pravih usmeritev, orodij in nasvetov. Meni je ta program dal več kot vse dosedaj prebrane knjige ali obiskana predavanja. Hvaležna sem, da sem spoznala svoja prepričanja, se naučila postavljati meje sebi in drugim, predelati določena čustva, biti bolj mirna, biti bolj v stiku s sabo, se slišati. Pomagalo mi je tudi pri komunikaciji s sabo in drugimi.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
VsebnikIzstopi iz izgorelosti
2.397,00
Scroll to Top