HVALA, ODKLENI DOSTOP DO BREZPLAČNE VAJE

Ne spreglej

Poletje je čas, ko se lahko zazremo vase, si vzamemo trenutek ali dva za refleksijo in pridobimo uvide, kako naprej z večjo lahkotnostjo.

Prav zato sem zate pripravila poseben poletni paket, ki ti bo pomagal prepoznati sebe, svoje misli, prepričanja in spoznati tehnike, ki ti lahko pomagajo pri soočanju z vsakodnevnim stresom ter preprečevanju izgorelosti.

KAJ VSEBUJE POLETNI PAKET?

Knjigo IZSTOPI IZ IZGORELOSTI IN ZAŽIVI SEBE. Odkrij pot k sebi in obnovi svojo življenjsko energijo. Knjiga zajema 279 strani bogate vsebine, vprašanja za poglabljanje v lasten notranji svet in vaje, ki ti bodo služile na poti tvoje preobrazbe. 

BONUS DARILO: Vodena vaja čuječnosti je priložnost, da na učinkovit način podpreš sebe in se naučiš biti v trenutku tukaj in sedaj. Z zavedanjem svojega doživljanja in sebe, boš opolnomočena in boš lahkotneje v življenju prepoznavala lastne potrebe, misli in čustva ter jih uresničevala. 

BONUS DARILO: Mini e-priročnik z vajami za soočanje z vsakodnevnim stresom te bo še dodatno podprl na tvoji poti preobrazbe, da boš imela več življenjske energije, stika s seboj in boš lažje avtentično zaživela sebe. 

POKUKAJTE V KNJIGO

Košarica
Scroll to Top